Android aplikacija Ski centra Kopaonik

Bez autora
Dec 23 2012

Za sve one koji posete Kopaonik a imaju Android telefone, JP "Skijališta Srbije" izradilo je aplikaciju "Ski Kopaonik" koja će skijašima i borderima olakšati da što pre dođu do važnih informacija, ali i do brojnih zanimljivosti. Uz pomoć te aplikacije korisnici se mogu pozicionirati na skijalištu, a u slučaju neke nezgode vrlo lako mogu dozvati pomoć.Naime, aplikacija nudi mogućnost pozivanja GSS-a ili slanja SMS za pomoć, kao i informacije o hotelima, prodajnim mestima, događajima i akcijama.

Android aplikacija Ski centra KopaonikZa sve one koji posete Kopaonik a imaju Android telefone, JP "Skijališta Srbije" izradilo je aplikaciju "Ski Kopaonik" koja će skijašima i borderima olakšati da što pre dođu do važnih informacija, ali i do brojnih zanimljivosti.

Uz pomoć te aplikacije korisnici se mogu pozicionirati na skijalištu, a u slučaju neke nezgode vrlo lako mogu dozvati pomoć. Naime, aplikacija nudi mogućnost pozivanja GSS-a ili slanja SMS za pomoć, kao i informacije o hotelima, prodajnim mestima, događajima i akcijama.

Android aplikacija korisnicima prikazuje poziciju na skijalištu/stazi, vremenske prilike i prognozu za narednih 7 dana, a kroz aplikaciju vide se i kamere na skijalištu i pružaju informacije o radu žičara i prohodnosti staza.

Pomoću GPS skijaši mogu da mere pređeno rastojanje, visinsku razliku i brzinu skijanja, a svoje rezultate skijaši mogu da podele sa prijateljima preko facebooka.

Android aplikacija Skijališta Srbije od danas je dostupna unutar Google Play Store-a.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik